Testy

 

 

 

Zestaw 1 - składniki chemiczne wyrobów piekarskich i cukierniczych

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 2 - zakres materiału: produkcja piekarska

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 3 - zakres materiału: technologia ciastkarska

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 4 - zakres materiału: podstawy przedsiębiorczości

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 5- zakres materiału: podstawy przedsiębiorczości

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 6 - zakres materiału: technologia ciastkarska

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 7 - zakres materiału: technologia ciastkarska

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 8 - zakres materiału: produkcja piekarska

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 9 - zakres materiału: składniki chemiczne wyrobów piekarskich i cukierniczych

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 10 - zakres materiału: podstawy mikrobiologii żywności

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 11 - zakres materiału: wyposażenie techniczne, materiały pomocnicze i opakowania

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 12 - zakres materiału: bhp, ergonomia i kontrola jakości

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 13 - zakres materiału: surowce w produkcji cukierniczej i piekarskiej

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Zestaw 14 - zakres materiału: półprodukty ciastkarskie, ciasta surowe

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 15 - zakres materiału: półprodukty ciastkarskie, kremy i masy

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 16 - zakres materiału: półprodukty ciastkarskie, czekolada, wyroby cukiernicze

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 17 - zakres materiału: wyroby gotowe w ciastkarstwie

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 18 - zakres materiału: technika w produkcji cukierniczej  piekarskiej, wyposażenie techniczne

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 19 - zakres materiału: podstawy przedsiębiorczości

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 20 - zakres materiału: produkcja piekarska

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zestaw 21 - zakres materiału: technologia ciastkarska

 

Pobierz test

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Zobacz również

AlmanachMoodleExperyment  Platforma e-learningowa służąca do prowadzenie wirtualnych zajęć edukacyjnych z zastosowaniem narzędzi e-learning przy wsparciu oprogramowania Moodle. Za pośrednictwem platformy możesz brać udział w zajęciach on-line, sprawdzać swoja wiedzę, przesyłać zadania i referaty, komentować prace innych uczestników kursu, oceniać je, otrzymywać oceny, wysyłać wiadomości, konsultować się z kolegami i z nauczycielem za pośrednictwem czata, forum i blogów. Zapraszam do testowania możliwości tego narzędzia  i uczestnictwa w zajęciach i sprawdzianach wiadomości prowadzonych na platformie. Aby w pełni korzystać z funkcji platformy musisz założyć konto i uzyskać aprobatę administratora. Aby utworzyć konto skorzystaj z formularza logowania. W razie trudności w logowaniu lub obsłudze platformy - pisz: szymon.konkol@interia.pl    Przejdź do zasobu

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

 

statystyka