PRZYKŁADY
PRZEDMIOTOWYCH SYSTEMÓW OCENIANIA I SZCZEGÓŁOWYCH KRYTERIÓW
OCENIANY
Prezentowane materiały są objęte prawami autorskimi, jeżeli
chcesz je wykorzystać - uszanuj pracę autora i podaj ich źródło
Jeżeli chcesz pomóc w rozbudowie tego działu (oraz
zaoszczędzić czasu i pracy innym nauczycielom) -
prześlij
własne opracowania
OGÓLNY PRZEDMIOTOWY SYSTEM OCENIANIA z teoretycznych przedmiotów
zawodowych
pobierz >> plik PDF
___________________________________________________________________________________________________________________________________
Szczegółowe kryteria oceny osiągnięć ucznia na poszczególne
stopnie z przedmiotu technologie produkcji cukierniczej
pobierz >> plik PDF
pobierz >> plik
doc
___________________________________________________________________________________________________________________________________
Szczegółowe kryteria oceny osiągnięć ucznia na poszczególne
stopnie z przedmiotu technologie produkcji cukierniczej
pobierz >> plik PDF
pobierz >> plik
doc
___________________________________________________________________________________________________________________________________
Szczegółowe kryteria oceny osiągnięć ucznia na poszczególne
stopnie z przedmiotu produkcja piekarska
pobierz >> plik PDF
pobierz >> plik
doc
___________________________________________________________________________________________________________________________________
Szczegółowe kryteria oceny osiągnięć ucznia na poszczególne
stopnie z przedmiotu mikrobiologia żywności
pobierz >> plik PDF
pobierz >> plik
doc
___________________________________________________________________________________________________________________________________