produkcja piekarska
spis treści
WIADOMOŚCI PODSTAWOWE BHP PRODUKCJI PIEKARSKIEJ CECHY PIECZYWA OBRÓBKA SUROWCÓW CIĄG MĄCZNY PROCESY TWORZENIA SIĘ CIAST PROWADZENIE CIAST PSZENNYCH PROWADZENIE CIAST ŻYTNICH PROWADZENIE CIAST MIESZANYCH KSZTAŁTOWANIE CIAST PSZENNYCH KSZTAŁTOWANIE CIAST ŻYTNICH OPERACJE POMOCNICZE PROCES ROZROSTU WYPIEK PIECZYWA OPERACJE PO WYPIEKU MAGAZYNOWANIE I EKSPEDYCJA CZYNNIKI WPŁYWAJĄCE NA JAKOŚĆ PIECZYWA WYROBY GOTOWE, KLASYFIKACJA PIECZYWA KLASYFIKACJA WAD PIECZYWA PRZYCZYNY WAD PIECZYWA I METODY ZAPOBIEGANIA
WIADOMOŚCI PODSTAWOWE BHP PRODUKCJI PIEKARSKIEJ CECHY PIECZYWA OBRÓBKA SUROWCÓW CIĄG MĄCZNY
PROCESY TWORZENIA SIĘ CIAST PROWADZENIE CIAST PSZENNYCH PROWADZENIE CIAST ŻYTNICH PROWADZENIE CIAST MIESZANYCH KSZTAŁTOWANIE CIAST PSZENNYCH KSZTAŁTOWANIE CIAST ŻYTNICH OPERACJE POMOCNICZE PROCES ROZROSTU WYPIEK PIECZYWA OPERACJE PO WYPIEKU MAGAZYNOWANIE I EKSPEDYCJA CZYNNIKI WPŁYWAJĄCE NA JAKOŚĆ PIECZYWA WYROBY GOTOWE, KLASYFIKACJA PIECZYWA
KLASYFIKACJA WAD PIECZYWA PRZYCZYNY WAD PIECZYWA I METODY ZAPOBIEGANIA